Free cookie consent management tool by TermsFeed

Menyasszonyi ruha kiegészítők
(ékszerek, hajdíszek)

Menyasszonyi ruha kiegészítők teljes sorát ajánljuk Nektek itt, a Laura Szalonban, így emiatt nem kell máshol keresgélned!

Sok menyasszony hajlamos alábecsülni az esküvői ékszerek fontosságát, de Ti biztosan tudjátok, hogy az esküvői ruha önmagában nem elég és szükség van kiegészítőkre, a megfelelő összhatás érdekében.

Ugyanúgy, mint az esküvői ruhát és a cipőt, nagy gondossággal kell kiválasztani az ékszereket, valamint esetlegesen a hajdíszt is. A legfontosabb ékszer a gyűrű lesz, de a következők, a menyasszony által viselt darabok. Érdemes odafigyelni ezeknek a kiválasztására, hiszen egész életünkben erre a napra fogunk emlékezni és akár még a későbbiekben is felvehetők lesznek. 

Fontos, hogy a gazdagon díszített, csipkés, hímzett, gyöngyözött és, vagy kövezett ruhákhoz, visszafogottabb, letisztultabb ékszereket, de a egyszerűbb menyasszonyi ruhákhoz, feltűnőbb darabokat is választhattok! 
Érdemes arra is figyelni, hogy ezek az ékszerek az eljegyzési és a karikagyűrűhöz is illeszkedjenek.

Az kiegészítők szerepe az, hogy kiemeljék a menyasszony és a ruha szépségét és igazi hercegnővé varázsolják!

Ne feledd, hogy a ruha a legfontosabb, így az ékszernek csak kiegészítenie szabad azt.

Észerek, Hajdíszek

Egyedülálló választékban válogathattok Ti, menyasszonyok, a luxus minőségű esküvői ékszer- és hajdísz kollekció darabjai között, a klasszikus vonalvezetéstől egészen a díszesebb darabokig, így biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelő stílust.
Az ékszerek Cubic Zirconia kristályok, strasszok és édesvízi tenyésztett gyöngyök felhasználásával készülnek, és elegáns, díszdobozos csomagolásban vásárolhatóak meg. A kiegészítők ezüst vagy platina bevonattal rendelkeznek, és kizárólag anti-allergén, azaz nikkel- és ólommentes anyagokat tartalmaznak.

A lentebb található képek nem tükrözik szalonunk teljes kínálatát, így pontosabb információk miatt keressetek minket a +36 30 351 1351-es telefonszámon, vagy látogassatok el a Teréz körúton lévő szalonunkba. 

Az esküvői ruhán, az ékszereken és hajdíszeken kívül, van még kiegészítő, amire mindenképp szükség lesz a Nap Napon!
Az egyik ilyen, a menyasszonyi cipő, aminek fontosságáról és kiválasztásáról egy cikket is írtunk, így talán segíthetünk Titeket, vagy legalább némi útmutatást nyújthatunk ezzel kapcsolatban. Ide kattintva elolvashatjátok!
A következő, szinten nem elhanyagolható dolog, a menyasszonyi csokor. Ebben a cikkben a csokrok formájáról, színeiről, valamint a virágok jelentéséről olvashatsz!

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, és a hozzá illő csodálatos kiegészítőt,
amit viselni fogsz a Nagy Napon!

Laura esküvői ruhaszalon Budapest, Terézváros, menyasszonyi ruhák exkluzív világmárkák darabjai, smink, kiegészítők bérlése, kölcsönzése, menyecske ruhák

Laura Szalon Pinterest fiókja.