Csipke minta

Bérelhető és eladó menyasszonyi ruhák

A bérelhető menyasszonyi ruhák mellett , jelenleg menyasszonyi ruha kiárusítás is van az Outlet oldalon!

Előző évi ruháink kedvezményes áron eladók! Tekintsétek meg őket az Outlet oldalon és érdeklődjetek a 06 30 351 1351-es telefonszámon!

Bérelhető mennyasszonyi ruhák között több stílusban képviseltetik magukat olyan világmárkák, mint:

A menyasszonyi ruhák stílusa többek között lehet:

elegáns és letisztult (szatén, hernyóselyem anyagokból),
tüllös, csipke, nagyszoknyás és abroncsos (csipke, tüll, hernyóselyem, selyemszatén),
romantikus abroncs nélküli, illetve abroncsos, különböző anyagokból (muszlin, selyem, tüll, organza),
modern, színes változatokban a púder rózsaszíntől, a kék, piros, pezsgő színig,
vízhullámos menyasszonyi ruhacsipke, illetve swarovski köves.

Természetesen a menyasszonyi ruha egymagában is gyönyörű, de egy igazi menyasszony nem felejti el a kiegészítőket sem. A kiegészítők oldalra kattintva válogathattok ékszerek hajdíszek, hajpántok és fésűk közül is.

Fontos számunkra, hogy azok a házasság előtt álló hölgyek, akik ellátogatnak a szalonunkba, jól érezzék magukat a próba közben. Tapasztalt tanácsadóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lányok a következő szavakat kimondva távozzanak a próbáról:
“Ez a tökéletes menyasszonyi ruha…Köszönöm!”

Alább a márkákra kattintva eljuttok az adott kollekció oldalára!

Bérelhető menyasszonyi ruhák külön kollekciói:

Szőke hajú modell bérelhető Jasmine Couture menyasszonyi ruhában egy fotózáson.
Jasmine Couture

Jasmine Couture minden ruhában csak a legmagasabb színvonalú minőséget és formatervezést kínálja ügyfeleink számára, olyan illesztéssel, amely minden nőnek szépnek és szépnek érzi magát.

Szőke hajú modell, virágos környezetben egy Jasmine Collection kölcsönözhető menyasszonyi ruhában áll.
Jasmine Collection

Jasmine Collection ruhákat 8 különböző stílust képviselő designer tervezi saját egyedi elképzelése szerint. A menyasszonyok is biztosak lehetnek benne, hogy széles választékunkból megtalálják álmaik ruháját.

Barna hajú modell pózol egy bérelhető A-vonalú, ejtett vállú Demetrios menyasszonyi ruhában.
Demetrios

Tervezőjük, a görögországi Pireasban született Demetrios James Elias szülei Ohaio-ban lévő szalonjában kezdett el dolgozni gyermekként, ahol megismerkedett a textíliákkal, a design-nel és az apró részletekkel. 1980-ban alapította meg saját cégét, mely mára világhírű lett!

Demetrios Platinum

Tervezőjük, a görögországi Pireasban született Demetrios James Elias szülei Ohaio-ban lévő szalonjában kezdett el dolgozni gyermekként, ahol megismerkedett a textíliákkal, a design-nel és az apró részletekkel. 1980-ban alapította meg saját cégét, mely mára világhírű lett!

Cosmobella

Stílusos és időtlen… ezek a tulajdonságok mind megtalálhatók a Demetrios Cosmobella kollekciójában. Ezek a ruhák a világhírű tervezőtől azt bizonyítják, hogy az egyszerű, nem feltétlenül jelenti a minimálist. Az általa megálmodott és elkészített ruhák a finom érzékiséget és a tisztaságot sugározzák.

Bérelhető emé di emé, színes menyasszonyi ruha.
Emé di emé, Atelier Emé

Az Emé di Emé a fiatal, álmodozó, romantikus menyasszonyok kollekciója: fantasztikus, kézzel hímzett virágmotívumok, különleges anyagok, merész és időtlenül elegáns stílus jellemzi a legfrissebb modelleket.

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!
X