Free cookie consent management tool by TermsFeed

Menyasszonyi cipő

Milyen a tökéletes menyasszonyi cipő?

 “Adj egy nőnek egy jó cipőt, és meghódítja benne a világot.”
Marylin Monroe

Minden nő életében jelentős nap az, amikor kimondja a boldogító igent.

Minden menyasszony nagy gondossággal választja ki a menyasszonyi ruhát, jó esetben a kiegészítőket, a csokrot, a dekorációt és minden apróságot…de a cipőre is fordítotok elég figyelmet?

Az első és legfontosabb tényező a kényelem!

A menyasszonynak nagyon hosszú és mozgalmas napja lesz, így fontos, hogy a menyasszonyi cipő kényelmes legyen és ne érezzen kényszert a levételére már 1 óra elteltével.
Ha van rá lehetőség, érdemes a Nagy Nap előtt otthon mászkálni benne és betörni, így elkerülhetők a hólyagok és a sebek is.

Menyasszonyi cipő ruhával.

A második a tényező a stílus!

Fontos, hogy a cipő harmonizáljon a ruha stílusával, akár az anyagával és a díszítéssel is. A menyasszonyi cipő elengedhetetlen kelléke a ruhapróbának, ugyanis a végleges hossz, csak ezáltal alakítható ki!
Amennyiben rövidebb, a lábat és cipőt láttató ruhára esik a választás, érdemes magasabb sarkú cipővel próbálkozni, ugyanis az jobb tartást is biztosít! 

A harmadik fontos elem, a szín!

A színválasztással kapcsolatban ugyan nincsenek kőbe vésve szabályok, de azért nem árt figyelni az összhangra.
Szinte lehetetlen a ruhával teljesen azonos árnyalatú cipőt találni, de mi azt ajánljuk, hogy a tiszta fehér ruhákhoz válasszatok valóban fehér cipőt, az ekrü helyett.

A negyedek részlet, az esküvő helyszíne!

A helyszínek és a megközelítés közül is bőven lehet válogatni. 
Ha az esküvő szabadtéren, füves, homokos területen lesz, érdemes mellőzni a tűsarkakat. Amennyiben a ceremónia és a lagzi különböző helyeken lesz, és az arának sétálnia kell, szintén az előző érvényes.

Menyasszonyi cipő szalonunkban is vásárolható!

Manapság sokan választanak kövezett tornacipőket is a menyasszonyi ruha mellé, de mint mindenben, itt is határ, a csillagos ég. A Pinteresten nagyin sok inspirációt gyűjthettek és ötletelhettek.

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!