Csipke minta
Laura Szalon nagyterme
Laura Szalon Nagyterem

A Laura Szalon Budapest egyik legexkluzívabb menyasszonyi ruha szalonja. 2000 óta működő prémium kategóriás, kizárólagos márkavédjeggyel ellátott minőségi menyasszonyi ruhákat hoz évről évre. Esküvői ruháinkat különös figyelemmel és szakértelemmel válogatjuk össze, hogy minden menyasszony megtalálja álmai ruháját, amelyben szíve választottja elé áll örömkönnyeket csalva a szemébe.

Legyen szó csipke ruhakölteményről, kristályokkal díszített esküvői ruháról, vagy egy letisztult menyasszonyi ruháról, több éves tapasztalattal rendelkező, szakképzett tanácsadóink segítenek az alkatodhoz és egyéniségedhez tökéletesen illő menyasszonyi ruhát megtalálni! A kiválasztott menyasszonyi ruhák kölcsönözhetők és meg is vásárolhatók.

Természetesen gondoltunk a kiegészítőkre is, amelyekre szükséged lesz. Nálunk megtalálod a nagy napodra és az esküvői ruhádhoz illő menyasszonyi ékszert, fátylat, menyasszonyi fehérneműt, és akár a menyasszonyi cipőt is.

Az örömanyák és a vendégek hölgy tagjai megtalálják a Jasmine cég kiváló minőségű kis-szériás alkalmi ruháit, amelyeket kizárólag eladásra kínálunk. Szalonunk elérhetőségein tudunk felvilágosítást adni és várjuk jelentkezésedet ruhafoglaláshoz! (+36 30 351 1351, +36 1 290 5252)

Amennyiben még csak eljegyeztek és nincs még kitűzve a nagy nap, akkor is inspirálódj weboldalunkon ötletekért!