1066 Budapest, Teréz körút 32. 1.emelet 24.
Nyitva tartás: H-P: 10-18 Sz: 10-13 V: ZÁRVA

Bejelentkezés:
+36 70 351 1355

Laura alkalmi és esküvői ruhaszalon

A Laura Szalon egy Budapesten 2000 óta működő exkluzív esküvői ruhaszalon. 

A Laura Szalon Budapest egyik legexkluzívabb menyasszonyi ruha szalonja. 2000 óta működő prémium kategóriás, kizárólagos márkavédjeggyel ellátott minőségi menyasszonyi ruhákat hozunk évről évre. Esküvői ruháinkat különös figyelemmel és szakértelemmel válogatjuk össze, hogy minden menyasszony megtalálja az álomruhát, amelyben szíve választottja elé áll örömkönnyeket csalva a szemébe.

IMG_20211203_190122 (1) (1)

Budapesti, Teréz körúti szalonunk számos világmárka kínálatát sorakoztatja fel, mint a DemetriosCosmobellaJasmine CoutureJasmine Bridal, Orea Sposa és Atelier EméEmé di Emé menyasszonyi ruhákat kölcsönzésre és eladásra.
Magyarországon kizárólag budapesti menyasszonyi ruhaszalonunk az egyetlen, ahol különleges választékot kínálunk a Jasmine Couture, illetve a Jasmine Bridal esküvői ruháiból, amelyek magas minőségűek és minden képzeletet felülmúlnak.

Legyen szó csipke ruhakölteményről, kristályokkal díszített esküvői ruháról, vagy egy letisztult menyasszonyi ruháról, több éves tapasztalattal rendelkező, szakképzett tanácsadóink segítenek az alkatodhoz és egyéniségedhez tökéletesen illő menyasszonyi ruhát megtalálni! A kiválasztott menyasszonyi ruhák kölcsönözhetők és meg is vásárolhatók.

Természetesen gondoltunk a kiegészítőkre is, amelyekre szükséged lesz. Nálunk megtalálod a nagy napodra és az esküvői ruhádhoz illő menyasszonyi ékszert, fátylat, menyasszonyi fehérneműt, és akár a menyasszonyi cipőt is.

Az örömanyák és a vendégek hölgy tagjai megtalálják a Jasmine cég kiváló minőségű kis-szériás alkalmi ruháit, amelyeket kizárólag eladásra kínálunk. Szalonunk elérhetőségein tudunk felvilágosítást adni és várjuk jelentkezésedet ruhafoglaláshoz! (+36 70 351 1355)

Amennyiben még csak eljegyeztek és nincs még kitűzve a nagy nap, akkor is inspirálódj weboldalunkon ötletekért!

Foglalj időpontot az esküvői ruhaszalonba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát!

Az esküvői ruhapróbáról inspirálódj a Pinteresten és olvasd el a Tippek, avagy a ruhapróba 10 pontja című bejegyzésünket!