Free cookie consent management tool by TermsFeed

Legyél Te is elégedett menyasszony!

A Laura Szalonban 20 éve hirdetjük, hogy a legjobb reklám az elégedett menyasszony!

Budapesti, Teréz körúti szalonunk számos világmárka kínálatát sorakoztatja fel, mint a DemetriosCosmobellaJasmine CoutureJasmine Bridal, Orea Sposa és Atelier EméEmé di Emé menyasszonyi ruhákat kölcsönzésre és eladásra.
Magyarországon kizárólag budapesti menyasszonyi ruhaszalonunk az egyetlen, ahol különleges választékot kínálunk a Jasmine Couture, illetve a Jasmine Bridal esküvői ruháiból, amelyek magas minőségűek és minden képzeletet felülmúlnak.
Kölcsönzésre, valamint megvásárlásra is van lehetőség!

A legnagyobb elismerés számunkra az, ha menyasszonyaink boldogan és megelégedve hozzák vissza a ruhát a fantasztikus esküvő után, majd képeket küldenek és pár szóval is értékelnek minket.

Olvasd el a véleményüket és nézd meg az általuk küldött fotókat.
Amennyiben még nincs meg a menyasszonyi ruhád, de te is szeretnél elégedett menyasszony lenni, látogass el a menyasszonyi ruháink menüpontra, és a szalonunkba, hogy kiválasszuk együtt a megfelelő ruhát a Nagy Napra!

 

 

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, valamint kiegészítőket,
amiket viselni fogsz a Nagy Napon!
Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!
Laura esküvői ruhaszalon Budapest, Terézváros, menyasszonyi ruhák exkluzív világmárkák darabjai, smink, kiegészítők bérlése, kölcsönzése, menyecske ruhák