Csipke minta

Legyél Te is elégedett menyasszony!

A Laura Szalonban 20 éve hirdetjük, hogy a legjobb reklám az elégedett menyasszony!

A legnagyobb elismerés számunkra az, ha menyasszonyaink boldogan és megelégedve hozzák vissza a ruhát a fantasztikus esküvő után, majd képeket küldenek és pár szóval is értékelnek minket.

Olvasd el a véleményüket és nézd meg az általuk küldött fotókat.
Amennyiben még nincs meg a menyasszonyi ruhád, de te is szeretnél elégedett menyasszony lenni, látogass el a menyasszonyi ruháink menüpontra, és a szalonunkba, hogy kiválasszuk együtt a megfelelő ruhát a Nagy Napra!


Laura

“Remélem tetszenek a képek, és köszönök szépen még egyszer minden segítséget és a tökéletes ruhának a megtalálását 🙂 Laura, Laura ruhában 🙂

Szép napot,
Laura”

Furzsi

“Nagyon örülök, hogy a Laura szalon mellett döntöttem! Nem csak a ruha volt káprázatos, de Emese is nagyon segítőkész volt. A próbákra is mindig örömmel mentem. Csak ajánlati tudom őt, illetve magát a szalont is az elképesztően gyönyörű ruhái miatt!”

Alexandra

“Kedves Emese!

Ezúton is nagyon köszönök mindent, a hozzáértésed, a kedvességed és az elképesztően gyönyörű ruhát!
Jobbulást kívánok a férjednek, Neked pedig minden jót!”

Dóri

“Gyönyörű ruhák, gyönyörű szalon, és segítőkész, valamint hozzáértő a személyzet. Én egyszerűen imádtam és igent mondtam a ruhára!” 😊

“Kedves Lányok!

Bizalommal ajánlom Nektek a Laura Szalont és Emesét, aki mindenben segít Nektek.

Mi a véletlen folyamán kerültünk be a szalonba, de az egész hangulat, stílus és elegancia már elvarázsolt elsőre. Barokk kanapé, napfényes, tág szoba, és finom szőnyeg.
Összesen 2 vagy 3 ruhát próbáltam fel, gyorsan megtaláltuk az igazit!

Boldogan viseltem ezt a ruhát!”

Evelyn

“A ruhapróbára érkezve megvolt a fejemben, mit is szeretnék. Felpróbáltam 4 ruhát, amiket elképzeltem, de mind szörnyen állt rajtam.

Tisztán emlékszem Emese szavaira:
“Kijátszottad magad? Ha igen, akkor hozhatok egy ruhát, ami biztosan jól fog állni Neked?”

A ruhát hozta, én felvettem és beleszerettem!
Mindenkinek bátran ajánlom Emesét szakértelme, kedvessége és őszintesége miatt!”

Györgyi

“Minden vágyam így teljesüljön!
Köszönöm Emesének, hogy kedves és vidám természetével a segítségemre volt abban, hogy a számomra megfelelő ruhát megtaláljam a Nagy Napra.
Csodásan éreztem magam ebben az igazán különleges, de vagány és szexi ruhában!
Az esküvőnk minden csodát felülmúlt és felejthetetlen nap marad számunkra!”

Diána

Kedves Emese!

 Olvastam facebookon, hogy “elvesztek” a régi képeitek. Én pedig nem is küldtem neked, de ezért elnézést kérek, és most legalább pótolni tudom 🙂 Mi holnap leszünk 12 éves házasok (olyan, mintha csak tegnap lett volna 🙂 ) és mindig nagy örömmel, valamint boldogsággal gondolunk vissza a nagy napra! A ruhám egyszerűen fantasztikus volt! Hercegnőnek érezhettem magam
benne!”

Lúcia

“ Sziasztok!

Köszönöm szépen azt a színvonalat, amit Emesétől kaptam. Köszönöm a kedvességet, a türelmet, az alkalmazkodást! Minden percét imádtam amit ebben a ruhában tölthettem és kijelenthetem, hogy a násznépnek is nagyon tetszett 😊 Mindenkinek szívből ajánlom, aki élete legszebb napján a tökéletes ruhát keresi 😊”

.

Szilvia

“Drága Emese,

Én is és az újdonsült férjem is imádtuk a menyasszonyi ruhát! Köszönöm a segítséget és a türelmet, mert tudom, szükséged volt rá 🙂
Minden menyasszonyt arra biztatok, hogy menjen el a Laura Szalonba, mert ott biztosan meglesz az álomruha!”

Betti

“Kedves Laura Szalon és Emese,

Szeretném megköszönni az iránymutatást és az őszinteséged! Örülök, hogy “rábeszéltél” a menyasszonyi ruhára, mert nagy sikert arattam benne 🙂 
Mindenkinek nagyon tetszett és én is nagyon jól éreztem magam benne!
Köszönöm”

Réka

“Kedves Emese!

Véget ért az esküvő és már a ruhát is visszavittem Nektek, de annak is örültem, hogy még egyszer beléphettem abba a gyönyörű szalonba! Csodás volt a ruhám és csodás a szalon is.
Köszönöm!”

Anita

“Ha tehetném, minden évben újra férjhez mennék, de csak azért, mert annyira jól éreztem magam a szalonban és annyira sok volt a gyönyörű ruha, hogy nehéz volt kiválasztanom csak egyet. Biztos, hogy minden barátnőmet hozzád fogom küldeni!”

Laura

“Kedves Emese,

Te voltál a negyedik szalon, ahová ellátogattam, de már kezdtem feladni a reményt, hogy megtalálom az elképzelt ruhát. Már bánom, hogy nem hozzád mentünk először, ugyanis nálad még válogatni is tudtam volna. Végül meglett az álomruhám és a násznépnek is nagyon tetszett!
Köszönöm”

Ildikó

“Kedves Emese,

14 évvel ezelőtt Nektek köszönhettem az álomruhám! Imádtam akkor és imádom azóta is! ❤
Régi menyasszonyunk A vonalú ruhában.

Budapesti, Teréz körúti szalonunk számos világmárka kínálatát sorakoztatja fel, mint a DemetriosCosmobellaJasmine CoutureJasmine Bridal, Orea Sposa és Atelier EméEmé di Emé menyasszonyi ruhákat kölcsönzésre és eladásra.
Magyarországon kizárólag budapesti menyasszonyi ruhaszalonunk az egyetlen, ahol különleges választékot kínálunk a Jasmine Couture, illetve a Jasmine Bridal esküvői ruháiból, amelyek magas minőségűek és minden képzeletet felülmúlnak.
Kölcsönzésre, valamint megvásárlásra is van lehetőség!

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, valamint kiegészítőket, amiket viselni fogsz a Nagy Napon!
X