Demetrios menyasszonyi ruha

A Demetrios menyasszonyi ruha tervezője, a görögországi Pireasban született Demetrios James Elias.

Szülei Ohaio-ban lévő szalonjában kezdett el dolgozni gyermekként, és ott ismerkedett meg a textíliákkal, a design-nal és utoljára, de nem utolsó sorban, az apró részletekkel. 1980-ban alapította meg saját cégét, mely mára már világhírű lett és napjainkban számtalan menyasszony pompázik ruhakölteményeiben az esküvője napján.

A széles választék lehetővé teszi, hogy a menyasszonynak ne kelljen kompromisszumot kötnie és pontosan olyan ruhában állhasson az oltár elé, amelyet megálmodott magának.

A Demetrios márka fő alapelve a

– romantikus,
– elegáns,
– merész és időtálló menyasszonyi ruhák ötvözete. 

A menyasszonyi ruha lehet emellett:

elegáns és letisztult (szatén, hernyóselyem anyagokból),
tüllös, csipke, nagyszoknyás és abroncsos (csipke, tüll, hernyóselyem, selyemszatén),
romantikus abroncs nélküli, illetve abroncsos, különböző anyagokból (muszlin, selyem, tüll, organza),
modern, színes változatokban a púder rózsaszíntől, a kék, piros, pezsgő színig,
vízhullámos menyasszonyi ruhacsipke, illetve swarovski köves.

Évről-évre elhozzuk a világhírű esküvői ruha cégek legszebb és legújabb ruháit, valamint exkluzív megjelenéssel, igényes és színvonalas kiszolgálással várjuk a leendő menyasszonyokat!

A bérelhető és eladó menyasszonyi ruhák mellett, folyamatos menyasszonyi ruha kiárusítás is zajlik a szalonban, ami azt jelenti, hogy az előző évi ruháink kedvezményes áron eladók, de az Outlet oldalon is körbe lehet nézni!

Biztosan megtaláljuk a kollekcióinkból álmaid ruháját, hiszen tudjuk, hogy ez lesz életed legfontosabb napja. Hisszük, hogy rajongani fogsz menyasszonyi ruháinkért és elnyerik tetszésed, akár klasszikus esküvői ruhára vágysz, vagy akár romantikus, elbűvölő hercegnős ruhát álmodtál meg magadnak. 

Természetesen a menyasszonyi ruha egymagában is gyönyörű, de egy igazi menyasszony nem felejti el a kiegészítőket sem. A kiegészítők oldalra kattintva válogathattok ékszerek hajdíszek, hajpántok és fésűk közül is.

Vár a szalonban az a menyasszonyi ruha, amiben tündökölni fogsz!

Foglalj időpontot és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát!

Videó lejátszása

Demetrios menyasszonyi ruha kollekciónk:

X