Free cookie consent management tool by TermsFeed

Tüll menyasszonyi ruha

Az alábbi tüll menyasszonyi ruha festett csipkevirágokkal és a derék részen Swarovski kristályokkal díszített. 

Amennyiben még nem választottad ki a ruhát a Nagy Napra, de egy igazán különlegesre vágysz, akkor megtaláltad. A fent említett tulajdonságok mellett, ennek az esküvői ruhának a másik különleges eleme, a hátkivágás.

Ez a Demetrios ruha tökéletes választás lehet, hogy kimondd az igent szíved választottjának.

A menyasszonyi ruha felső részén a lehelet vékony tüllön lévő csipkevirágok olyan hatást keltenek, mintha a bőrödre lennének festve.

Demetrios modelljeit a könnyed stílus, a modern elegancia, az aprólékos kidolgozás és a letisztult formák jellemzik. A Demetrios esküvői ruhák között a legkülönbözőbb öltözködési stílusokat követő hölgyek is megtalálják a magukhoz illőt.

Tervezőjük, a görög származású Demetrios James Elias 1980-ban alapította meg saját cégét, és szinte egy nap alatt világhírűvé tette az ismeretlen vállalkozást. A tervező az egyik legtermékenyebb menyasszonyi ruhagyártó napjainkban. Az elmúlt év végén Demetriosnak 250 közkedvelt esküvői ruha dizájnja volt. Kollekcióját minden szezonban 100 új, különböző ruhával növeli meg.

A hihetetlen finomságú csipke anyagok feladata, hogy a menyasszonyt az esküvője napján a legcsodálatosabb formában mutassák. Ez annak köszönhető, hogy a ruhák szoknyái, a topok, de még az ujjak is végtelen variációban jelennek meg Demetrios kollekciójában.

A kollekcióban egyszerű vonalú és díszített ruhák egyaránt megtalálhatók. Választhatunk gyöngyökkel vagy kristályokkal kirakott modellt, illetve lágyan a földre omló vagy abroncsos szoknyájút.
Az anyaga lehet szatén vagy tüll, a mellrésze pántos vagy anélküli. A szabása pedig akár aszimmetrikus, elöl rövidebb is, de a klasszikus, hosszú uszályos ruhák közül is válogathatunk.

A szemérmes, a konzervatív, a merész és az extravagáns formák és fazonok mind megtalálhatók Demetrios széles választékot nyújtó kínálatában. Ez a tág paletta  lehetővé teszi, hogy a menyasszonynak ne kelljen kompromisszumot kötnie: pontosan olyan ruhában állhasson az oltár elé, amelyet megálmodott magának.

https://lauraszalon.hu/ruhaink/demetrios-menyasszonyi-ruha/

Amennyiben szeretnéd megnézni a tervező további esküvői ruháit, vagy a szalonunkban bérelhető és megvásárolható ruhákat, akkor megteheted a menyasszonyi ruháink menüpontra kattintva!

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!

Laura esküvői ruhaszalon Budapest, Terézváros, menyasszonyi ruhák exkluzív világmárkák darabjai, smink, kiegészítők bérlése, kölcsönzése, menyecske ruhák