Csipke minta

A ruhapróba 10 pontja

Csipke díszítésű, nagyszoknyás menyasszonyi ruhában áll a modell egy kandalló előtt.

Bejelentkezés esetén nincs várakozási idő, ezért mindenkinek javasoljuk, aki szeretne szalonunkba eljönni, hogy telefonon egyeztessen időpontot.

Ha van elképzelésed a ruhát illetően és a honlapunkon találtál olyan ruhát, amit fel szeretnél próbálni, ezek számait jegyezd fel.

Ha nem vagy biztos abban, hogy mi állna jól, nyugodtan bízd magad szalonunk tanácsadójára, hiszen ő több száz elégedett menyasszonyt szolgált már ki, és biztosan neked is megtalálja álmaid ruháját.

Ha megoldható, friss frizurával érkezz, mert hidd el, hogy teljesen más lesz az összkép.

Kísérőid olyanok legyenek, akiknek adsz a véleményére és három főnél több már zavaró lehet, elvonhatják a figyelmedet.

Lehetőség szerint viselj világos színű fehérneműt, a pánt nélküli melltartó praktikus lehet.

Ne zavarjon, ha a ruha esetleg nem a méreted, hiszen a tanácsadó mindig csak olyat ajánl, amely 100%-ban rád alakítható.

Legyél nyitott, mert előfordulhat, hogy nem az otthon elképzelt ruha lesz a kiválasztott.

A ruhapróba alatt nem lehet telefonnal vagy egyéb eszközzel fotókat készíteni, mert erre nem adnak engedélyt a gyártók, akiket forgalmazunk.

Van azonban esküvői ruha stílustanácsadás szolgáltatásunk, amelynek keretében tanácsadónk segít megtalálni az alkatodhoz és stílusodhoz legjobban illő fazont. A tanácsadás alatt lehet fotózni és igény estén profi fotóst is tudunk biztosítani. A stílustanácsadás mellett szalonunkban lehetőség van próbasminkre is. Ennek díjairól szintén bejelentkezéskor kaphatsz felvilágosítást.