Free cookie consent management tool by TermsFeed

Thaiföldi esküvő

Thaiföldi esküvő, avagy a megvalósult álom!

A fehér homokos tengerparton kötötte össze életét Natália és Tiago 2014. április 30-án. 

Nati kezében a Frangipani menyasszonyi csokor, az „Örök Szerelem Virága” a soha véget nem érő szerelmet szimbolizálja. 

A tökéletes tengerparti esküvőhöz nélkülözhetetlen a csodálatos pálmafás tengerpart, a szikrázó napsütés.

 A tengerparti esküvő szervezésénél nagyon fontos a megfelelő időjárás. Az esküvőhöz és nyaraláshoz a tökéletes időjárásra törekedve Thaiföldön elsősorban az év elején, január és február hónapokat illetve június és július első felét javasoljuk.

Habár Thaiföldön megoldható a ruhabérlés, mégis a Magyarországról hozottat ajánljuk, ugyanis így biztosan olyan ruhában lesz a menyasszony a tengerparti esküvőn és az esküvő napján, amit elképzelt.
Javasoljuk mind a tengerparton a ceremóniánál, mind a délutáni esküvői programoknál, az esküvői fotózásnál és videózásnál az otthonról hozott lenge, elegáns világos színű ruhák viselését.

A nagy ” abroncsos” esküvői ruhák szállítása, viselése a napsütötte tengerparton, a melegben kényelmetlen lehet, tehát az ilyeneket célszerű kerülni.

Nati 2014-ben a Jasmin Couture kollekciónkból választott ruhát a nagy napra. Ez a mai is gyönyörű, légies, hátul csipkebetétes, vízhullám fodros, felül elasztikus bőrbarát anyagból készült ruha igazán kellemes viselet volt a nagy melegben is.

Ennek a modellnek a legfrissebb változata már megtalálható a szalonunkban. 

A Jasmine Bridal márka egyet jelent a modern dizájn és a klasszikus stílus ötvözésével, a csillogó, aprólékos díszítések és a nőies kisugárzás elegáns kompozíciójával.

A Jasmine Bridal 1985 óta szolgálja ügyfeleit, sikerének kulcsa az innovációban és a tervezésben rejlik. Csak a legkiválóbb minőségű anyagokkal, a legmodernebb technológiával dolgoznak, a kész terveket pedig saját gyártóüzemük ügyes kezű varrónői valósítják meg, akik a művészi, aprólékos gyöngy és kristályhímzéseket kizárólag kézzel készítik el.

A Jasmine Divatház büszke minden egyes ruhára, hiszen minden darab egyedi dizájnnal, elegáns vonalakkal és díszítésekkel, illetve kiváló illeszkedéssel büszkélkedik. 

A menyasszonyi ruha kollekciókon kívül koszorúslány és örömanya ruha gyűjteményeket is terveznek minden évben, melyek ugyanazzal a precizitással, elegáns dizájnnal készülnek. A tervezők célja, hogy a legjobb minőségi feltételek mellett valósítsák meg a menyasszonyok, koszorúslányok és örömanyák álmait.

Aki kedveli a kifinomult, picit romantikus és abszolút nőies stílust, akkor ebben a kollekcióban nagy eséllyel megtalálhatja álmai ruháját, hiszen számtalan egyedi, ugyanakkor egyszerű megoldással találkozhatunk: hímzett tüllborítással vagy szexi hátkivágással bolondított modellek, csábító ejtett vállú, pántnélküli, ujjatlan, V alakban kivágott variációk.

A pántnélküli fazon a magas menyasszonyoknak a legelőnyösebb, illetve aki igazán csábító szeretne lenni a Nagy Napon, az válasszon egy érzéki, hátul részben vagy teljesen nyitott darabot!

(forrás: részben a mennyegzolap.hu írása alapján)

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!
Laura esküvői ruhaszalon Budapest, Terézváros, menyasszonyi ruhák exkluzív világmárkák darabjai, smink, kiegészítők bérlése, kölcsönzése, menyecske ruhák