Free cookie consent management tool by TermsFeed

Sellő fazonú menyasszonyi ruha

Ez a Demetrios által készített sellő fazonú menyasszonyi ruha, szűk, testhezálló, így igazán királynői megjelenést biztosít a Nagy Napon.

A ruha különleges, ívelt mellvarrása, átlátszó teteje kihangsúlyozza a menyasszony alakját.
A felcsatolható, több rétegű uszály igazán elegánssá varázsol minden menyasszonyt a szertartás idejére. Az uszályt lecsatolva egy kényelmes ruhában, igazi dívaként lehet az új ara az est főszereplője.

Ha Te esetleg egy alacsonyabb menyasszony vagy, úgy is bátran választhatsz sellő fazonú ruhát, hiszen abban  anélkül lehetsz „hercegnő”, hogy a hatalmas szoknya optikailag összenyomná az alakod.

A Demetrios esküvői ruhák szerte a világon kiváló minőségükről és kifinomultságukról híresek.

A moderntől a hagyományosig, sokféle stílusban megálmodott ruhák közül válogathatnak a menyasszonyok. Legyen szó hosszú vagy rövid taft ruháról, csodás báli vagy sellő fazonról, különleges rózsaszín vagy arany menyasszonyi ruháról, szinte bárki megtalálhatja álmai ruháját! A tervező tehetségéről árulkodik az is, hogy minden modell úgy vonzza a tekintet, hogy közben kiemeli viselőjének személyiségét és szépségét.

Pinteresten elérhető menyasszonyi ruha képek.

Demetrios, sellő fazonú esküvői ruha:

Amennyiben szeretnéd megnézni a tervező további esküvői ruháit, vagy a szalonunkban bérelhető és megvásárolható ruhákat, akkor megteheted a menyasszonyi ruháink menüpontra kattintva!

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!

Laura esküvői ruhaszalon Budapest, Terézváros, menyasszonyi ruhák exkluzív világmárkák darabjai, smink, kiegészítők bérlése, kölcsönzése, menyecske ruhák