Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cosmobella kölcsönözhető menyasszonyi ruhák

A szalonunkban lévő eladó, kölcsönözhető és bérelhető menyasszonyi ruhák között a Cosmobella esküvői ruha kollekció is megtalálható.

A Demetrios menyasszonyi ruha tervezője, a görögországi Pireasban született Demetrios James Elias.

Szülei Ohaio-ban lévő szalonjában kezdett el dolgozni gyermekként, ahol megismerkedett a textíliákkal, valamint a design-nel és így az apró részletekkel.

1980-ban alapította meg saját cégét, mely mára már világhírű lett, hisz napjainkban számtalan menyasszony pompázik ruhakölteményeiben az esküvője napján.

Stílusos és időtlen… ezek a tulajdonságok mind megtalálhatók a Demetrios Cosmobella kollekciójában.

Ezek a ruhák a világhírű tervezőtől azt bizonyítják, hogy az egyszerű, nem feltétlenül jelenti a minimálist. Az általa megálmodott és elkészített ruhák a finom érzékiséget és a tisztaságot sugározzák.

A Cosmobella menyasszonyi ruha kollekció alapját képezik:

– a rendkívüli textíliák,
– tiszta, díszítetlen stílus,
– és a kézműves igényesség.

Az eredmény pedig mindig olyan menyasszonyi ruha, mely természetesen követi a test vonalát és fényűző, de meggondolt, közben minden részlet elbűvöli, elkápráztatja a szemet, és ettől a mai menyasszonyok megjelenése még inkább pazar és szemet gyönyörködtető lesz.

Budapesti, Teréz körúti szalonunk számos világmárka kínálatát sorakoztatja fel, mint a DemetriosCosmobellaJasmine CoutureJasmine Bridal, Orea Sposa, de az Atelier EméEmé di Emé menyasszonyi ruhák is rendelkezésre állnak kölcsönzésre és eladásra.

bérelhető menyasszonyi ruhák mellett,  folyamatos menyasszonyi ruha kiárusítás zajlik, ami azt jelenti, hogy előző évi ruháink kedvezményes áron eladók! 
Tekintsétek meg őket az Outlet oldalon és érdeklődjetek a 06 30 351 1351-es telefonszámon!