Free cookie consent management tool by TermsFeed

Klasszikus menyasszonyi ruha

Ez a Big Day magazinban, Dobó Ági által viselt Jasmine Couture, klasszikus menyasszonyi ruha elegancia és a modern nőiesség tökéletes egyensúlyát mutatja.

A Jasmine Collection és Jasmine Couture ruhákat Magyarországon kizárólag a Laura, budapesti menyasszonyi ruhaszalon forgalmazza!

Jasmine Couture menyasszonyi ruha tervezői minden alkalommal a legmagasabb színvonalú minőséget és formatervezést kínálják ügyfeleik számára, olyan illesztéssel, amelyben minden nő szépnek érzi magát.

A kifinomult felsőrész szív alakú dekoltázzsal, Swarovski kristályokkal díszített, melyet a szoknya csipke applikációi tesznek teljessé.
Ezt a különleges darabot is elhoztunk a magyar menyasszonyoknak. 

Jasmine Couture menyasszonyi ruhákat 8 különböző stílust képviselő designer tervezi saját és egyedi elképzeléseik szerint.
A menyasszonyok is biztosak lehetnek benne, hogy a széles választékunkból megtalálják álmaik ruháját. Az egyszerű vonalvezetéstől a klasszikus hercegnős darabokig, de nem felejtsük el a modern menyasszonyi ruhákat sem.

A kiválasztott ruhád akkor tökéletes, ha a Te szépségedet kiemeli…, mert minden NŐNEK JÁR, hogy esküvője napján KIRÁLYNŐNEK érezze magát!
20 eve hirdetjük, hogy a legjobb reklám az elégedett menyasszony!

Ez a klasszikus Jasmine Couture menyasszonyi ruha bérelhető és foglalható szalonunkban!

Modell száma: Jasmine Couture T192065

Amennyiben szeretnéd megnézni a tervező további esküvői ruháit, vagy a szalonunkban bérelhető és megvásárolható ruhákat, akkor megteheted a menyasszonyi ruháink menüpontra kattintva!

Szakembereink segítségével megtaláljuk az egyéniségedhez és alkatodhoz leginkább illő menyasszonyi ruha modellt.

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!

Laura esküvői ruhaszalon Budapest, Terézváros, menyasszonyi ruhák exkluzív világmárkák darabjai, smink, kiegészítők bérlése, kölcsönzése, menyecske ruhák