Free cookie consent management tool by TermsFeed

Jasmine Couture menyasszonyi ruha

Egy Jasmine Couture menyasszonyi ruha tökéletes választás lehet a Nagy Napra!

A Jasmine Couture menyasszonyi ruha tervezői minden alkalommal a legmagasabb színvonalú minőséget és formatervezést kínálják ügyfeleik számára, olyan illesztéssel, amelyben minden nő szépnek érzi magát.

Magyarországon csak és kizárólag budapesti, Teréz körúti esküvői és alkalmi ruhaszalonunk forgalmazza a Jasmine Couture márkát!

A Jasmine Couture menyasszonyi ruhákat 8 különböző stílust képviselő designer tervezi saját és egyedi elképzeléseik szerint.
A menyasszonyok is biztosak lehetnek benne, hogy a széles választékunkból megtalálják álmaik ruháját. Az egyszerű vonalvezetéstől a klasszikus hercegnős darabokig, de nem felejtsük el a modern menyasszonyi ruhákat sem.

Évről-évre elhozzuk a világhírű esküvői ruha cégek legszebb és legújabb ruháit, valamint exkluzív megjelenéssel, igényes és színvonalas kiszolgálással várjuk a leendő menyasszonyokat!
Várunk Téged és hölgy rokonaidat, barátnőidet, hogy megismerjétek különleges ruháinkat, amelyeket Magyarországon szalonunk képvisel.

A weboldalunkon található esküvői ruha kínálat nem tükrözi a teljes választékot, így mindenképpen foglalj hozzánk időpontot ruhapróbára, hogy időben megtaláld az ÁLOMRUHÁT a nagy napra!
A kiválasztott ruhád akkor tökéletes, ha a Te szépségedet kiemeli…, mert minden NŐNEK JÁR, hogy esküvője napján KIRÁLYNŐNEK érezze magát!

A Laura esküvői és alkalmi ruhaszalon dolgozói már 20 éve hirdetik, hogy a legjobb reklám az elégedett menyasszony!