Free cookie consent management tool by TermsFeed

Esküvői ruha trendek 2020-2021

Ebben a bejegyzésünkben betekintést engedünk a 2020-2021-es esküvői ruha trendek világába!

Hódítanak a mély, különleges hátkivágások, illetve tüllel fedett csipke rátétek!

Akinek szép a bőre, annak kimondottan szexi, nőies megjelenést kölcsönöznek azok a ruhák, illetve övek, amelyek swarovski kristályokkal, valamint csipkével díszítettek, így egy egynemű vagy egy csipke ruhát is különlegessé és egyedivé tesznek.

2021-ben az esküvői ruha trendek között a szoknyán mély kivágások, átlátszó anyagok jönnek divatba, de persze ezeket inkább a bevállalós menyasszonyok fogják választani. Visszatérnek a klasszikus esküvői ruhák is 3D-s virágokkal, illetve a minőségi csipke, valamint a swarovski köves menyasszonyi ruhák is.

A hosszú ujjas menyasszonyi ruhák 2021-ben, továbbra is hódítani fognak!

A hosszú ujjas menyasszonyi ruhák különböző változatokban készülnek:

– elöl zárt;
– csipke- vagy swarovski dísztés;
– és az idén is nagyon divatos, hát kivágás.

Visszatérnek a pánt nélküli esküvői ruhák!

Természetesen a divat csak irányadó! Mindenképp a Te ízlésedhez, egyéniségedhez és alkatodhoz megfelelő ruhát kell megtalálnod, amiben magabiztosan és örömmel mondod ki az boldogító igent életed Nagy Napján! 

További esküvői ruháink a következő linkre kattintva elérhetők: Menyasszonyi ruháink!
Szalonunkban a Jasmine Couture mellett a Jasmine Collection, Demetrios, Cosmobella, valamit az Emé di emé, Atelier Emé ruhái is kölcsönözhetők!

Megtaláltok minket a FacebookInstagram és Pinterest oldalakon is!

A Laura Szalon dolgozói közel 20 éve dolgoznak a szakmában.
Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!
Laura esküvői ruhaszalon Budapest, Terézváros, menyasszonyi ruhák exkluzív világmárkák darabjai, smink, kiegészítők bérlése, kölcsönzése, menyecske ruhák