Free cookie consent management tool by TermsFeed

Hogy alakulnak a közeljövőben az esküvők a koronavírus idején?

Sok cikk keletkezett arról, hogy mire számíthatnak a házasulandó párok, hogy alakulnak az esküvők koronavírus idején.

Idén a koronavírus miatt március közepétől várhatóan ősz végéig körülbelül 46 ezer esküvőt kell átszervezni új időpontra. – írta az Origo.

Az esküvői főszezon ugyan még pár hónappal odébb van, a koronavírus kapcsán kialakult krízishelyzet nagy nehézségek elé állítja a házasulandó párokat, valamint az esküvői szolgáltatókat.

A jelenlegi helyzetben tilos a beltéren 100 főnél nagyobb rendezvény megtartása, és az éttermek csupán 15:00-ig tarthatnak nyitva. Nagyon sok anyakönyvi hivatal már csak 15 fő alatt bonyolítja le a polgári szertartást. 

Esküvő a koronavírus idején.

Felmerülhet a kérdés, mi lesz így a közeljövőben tartandó esküvők sorsa?!

A koronavírus terjedése miatt sajnálatos módon éles változások mennek végbe a világon, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet esküvőket tartani. A 2020.03.28-án életbe lépett kijárási korlátozás NEM TITLJA A SZŰK KÖRBEN VALÓ ESKÜVŐK MEGTARTÁSÁT! 

Teljes mértékben megértjük azokat a párokat, akik hónapokon át szervezték életük egyik legizgalmasabb és legjobban várt napját. Nagyon sok pénzt költöttek rá, és most szomorúan, súlyos döntés előtt állnak és azon tanakodnak, hogy elhalasszák e az esküvőt vagy sem? A mi menyasszonyaink többsége szerencsére pozitívan áll ehhez a kérdéshez, hisz sokan nem tervezik lemondani életük egyik legszebb napját. 

Ne felejtsük el, hogy a jelenlegi helyzet nem csak a házasulandó párokat, hanem a szolgáltatókat is kemény helyzet elé állítja. Pontosan emiatt, mi azt gondoljuk, nagy szüksége van mindkét oldalnak a kompromisszumokra és a hatékony együttműködésre.

Azoknak, akik az esküvő lemondása mellett döntenek koronavírus idején...

Azoknak a pároknak, akik az esküvő elhalasztása mellett döntenek, mindenképp azt javasoljuk, hogy egyezzenek meg a szolgáltatókkal:
– keressenek egy másik dátumot,
– egyeztessenek újra az árakról,
így nincs veszve minden, csak kissé kitolódik az időpont.
A sikeres megbeszélés után, mindent vessetek papírra! 
Amennyiben a szolgáltató lép vissza a koronavírusra hivatkozva, és nem találtok mindkettőtöknek megfelelő szabad dátumot,  mindenképp kérd, hogy ajánljon neked másik, azonos szakmában jártas szakembert, aki átvállalja a feladatot. 
 
Ahogy körvonalazódni látszik az esküvőd sorsa, értesítsd a vendégeket! Az időtől függően kiküldhetsz új meghívókat akár digitális formában is, de szerintünk a fennálló helyzet miatt  egy telefonhívás vagy e-mail üzenet is megteszi, senki nem fog megsértődni.

Függetlenül attól, hogy a Te Nagy Napod pár hét vagy pár hónap múlva lesz, legyél rugalmas és gondolkodj el egy B terven! Ne ess pánikba és csak hiteles forrásokra figyelj!

A Laura Szalon dolgozói minden menyasszonynak segíteni és a legjobbat kihozni a jelenlegi helyzetből!

Ami késik, nem múlik!
Biztosan eljön a Te esküvőd napja is, és ha a ruhád még nem lenne meg, náluk előzetes bejelentkezéssel körbenézhetsz!  Menyasszonyi ruháinkat erre a linkre kattintva megtekintheted!