Free cookie consent management tool by TermsFeed

Atelier Emé, Emé di Emé - a romantikus menyasszonyi ruha

A egy romantikus menyasszonyi ruha az álmod, megtaláltad! Elegáns és modern típus. Gyere, nézd meg és válaszd ki a számodra tökéletes ruhát!

Az Atelier Emé egy olasz márka, amely erős hagyományokkal és szakértelemmel rendelkezik a menyasszonyi ruhák készítésében és a gyártásban.

Az Emé di Emé, olasz menyasszonyi divatmárka története több mint 40 évre nyúlik vissza,
nemzetközi szintre való emelkedése, pedig a 80-as években kezdődött.

Az Emé di Emé a fiatal, álmodozó, romantikus menyasszonyok kollekciója: fantasztikus, kézzel hímzett virágmotívumok, különleges anyagok, merész és időtlenül elegáns stílus jellemzi a legfrissebb modelleket.

Az olasz márka a romantikus képzeteket is felülmúlja. Kézzel hímzett rózsák és más virágmotívumok, fodros fűzők, néha merész dekoltázsok, illetve a különleges színhasználat – piros, kék, türkiz, ezüst vagy épp arany – teszi igazán egyedivé a modelleket.

A kollekcióban klasszikus A-vonalú és hercegnős fazonok is megjelennek.
Láthatunk pánt nélküli felsőrészeket, melyeket virágos szegéllyel párosítottak. Találkozhatunk egyszerűbb darabokkal is, amelyek a letisztultabb, romantikus vonalat képviselik.

Virágok, gyöngyök, csipkék, strasszok, aprólékos kidolgozás, csodás sziluettek egy csipetnyi vintage beütés….ez az Emé di Emé!

Foglalj időpontot és találjuk meg együtt a tökéletes ruhát!

Menyasszonyi ruhákról és az aktuális trendekről inspirálódj a Pinterest oldalán!

A Laura Szalon dolgozói közel 20 éve dolgoznak a szakmában.
Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!

Laura esküvői ruhaszalon Budapest, Terézváros, menyasszonyi ruhák exkluzív világmárkák darabjai, smink, kiegészítők bérlése, kölcsönzése, menyecske ruhák