Free cookie consent management tool by TermsFeed

A-vonalú menyasszonyi ruha

Az alábbi képeken a Jasmine Colleczion egyik A-vonalú menyasszonyi ruha darabja látható.

A képeken látható ruha Dobó Ágin A Big Day Magazinban az új Jasmine Collection „A” vonalú darabja, melynek anyaga már önmagában is rendkívül elegáns.

A ruha felsőrésze átlátszó, testszínű anyagból készült, V alakú dekoltázzsal, gazdag gyöngyhímzésekkel és kristályokkal bolondítva, melyek a modern vintage hangulatát idézik.
Aki egy időtlen, nőies darabot szeretne, az válasszon „A” vonalú modellt, hiszen ez a fazon minden alkaton szépen mutat és tökéletesen passzol a fényűző, elegáns stílusú esküvőkhöz.

A Jasmine Collection menyasszonyi ruhákat 8 különböző stílust képviselő designer tervezi saját és egyedi elképzeléseik szerint.

A menyasszonyok is biztosak lehetnek benne, hogy a széles választékunkból megtalálják álmaik ruháját:
– egyszerű vonalvezetés
– klasszikus hercegnős darabok
– modern menyasszonyi ruhák.

Jasmine Collection és Jasmine Couture ruhákat Magyarországon kizárólag a Laura, budapesti menyasszonyi ruhaszalon forgalmazza.

Ez a csodás A-vonalú darab már felpróbálható és foglalható szalonunkban. 

Modell száma: Jasmine Collection F201005

Amennyiben szeretnéd megnézni a tervező további esküvői ruháit, vagy a szalonunkban bérelhető és megvásárolható ruhákat, akkor megteheted a menyasszonyi ruháink menüpontra kattintva!

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!
Laura esküvői ruhaszalon Budapest, Terézváros, menyasszonyi ruhák exkluzív világmárkák darabjai, smink, kiegészítők bérlése, kölcsönzése, menyecske ruhák