Csipke minta

Vár Rád a tökéletes menyasszonyi ruha!

Ruháink 160 000 – 350 000 Ft között bérelhetők.
Új modell rendelésre történő megvásárlása 300 000 Ft-tól kezdődik.
Számos előző évi ruhánk a szalonban azonnal megvásárolható 20 000 – 250 000 Ft között.

Fontos számunkra, hogy azok a házasság előtt álló hölgyek, akik ellátogatnak a szalonunkba, jól érezzék magukat a próba közben. Tapasztalt tanácsadóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lányok a következő szavakat kimondva távozzanak a próbáról:
“Ez a tökéletes menyasszonyi ruha…Köszönöm!”

Kínálatunkban több stílusban képviseltetik magukat olyan világmárkák, mint az olasz ATELIER EMÉ és EMÉ di EMÉ, az amerikai JASMINE BRIDAL, és a görög tervező kollekciója, a DEMETRIOS és COSMOBELLA.

Alább a márkákra kattintva eljuttok az adott kollekció oldalára!

Kollekciók:

Jasmine Couture
Jasmine Couture

Jasmine Couture minden ruhában csak a legmagasabb színvonalú minőséget és formatervezést kínálja ügyfeleink számára, olyan illesztéssel, amely minden nőnek szépnek és szépnek érzi magát.

Jasmine Collection
Jasmine Collection

A Jasmine Collection ruhákat 8 különböző stílust képviselő designer tervezi saját egyedi elképzelése szerint.
A menyasszonyok is biztosak lehetnek benne, hogy széles választékunkból megtalálják álmaik ruháját.

Demetrios
Demetrios

Tervezőjük, a görögországi Pireasban született Demetrios James Elias szülei Ohaio-ban lévő szalonjában kezdett el dolgozni gyermekként, ahol megismerkedett a textíliákkal, a design-nel és az apró részletekkel. 1980-ban alapította meg saját cégét, mely mára világhírű lett! 

Cosmobella
Cosmobella

Stílusos és időtlen… ezek a tulajdonságok mind megtalálhatók a Demetrios Cosmobella kollekciójában. Ezek a ruhák a világhírű tervezőtől azt bizonyítják, hogy az egyszerű, nem feltétlenül jelenti a minimálist. Az általa megálmodott és elkészített ruhák a finom érzékiséget és a tisztaságot sugározzák. 

Emé di Emé
Emé di Emé és Atelier Emé

Az Emé di Emé a fiatal, álmodozó, romantikus menyasszonyok kollekciója: fantasztikus, kézzel hímzett virágmotívumok, különleges anyagok, merész és időtlenül elegáns stílus jellemzi a legfrissebb modelleket.

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!