Csipke minta

A Jasmine Collection menyasszonyi ruha tökéletes választás lehet a Nagy Napra!

A Jasmine Collection és Jasmine Couture ruhákat Magyarországon kizárólag a Laura, budapesti menyasszonyi ruhaszalon forgalmazza.

Évről-évre elhozzuk a világhírű esküvői ruha cégek legszebb és legújabb ruháit, amivel különleges választékot kínálunk.

A Jasmine Collection menyasszonyi ruhákat 8 különböző stílust képviselő designer tervezi saját és egyedi elképzeléseik szerint.
A menyasszonyok is biztosak lehetnek benne, hogy a széles választékunkból megtalálják álmaik ruháját. Az egyszerű vonalvezetéstől a klasszikus hercegnős darabokig, de nem felejtsük el a modern menyasszonyi ruhákat sem.

A weboldalunkon található esküvői ruha kínálat nem tükrözi a teljes választékot, így mindenképpen foglalj hozzánk időpontot ruhapróbára, hogy időben megtaláld az ÁLOMRUHÁT a nagy napra!
A kiválasztott ruhád akkor tökéletes, ha a Te szépségedet kiemeli…, mert minden NŐNEK JÁR, hogy esküvője napján KIRÁLYNŐNEK érezze magát!

A Laura esküvői és alkalmi ruhaszalon dolgozói már 20 eve hirdetik, hogy a legjobb reklám az elégedett menyasszony!

Vár Téged és hölgy rokonaidat, barátnőidet, ez a budapesti menyasszonyi ruhaszalon, hogy megismerjétek különleges ruháinkat, amelyeket Magyarországon kizárólag szalonunk képvisel.

Foglal időpontot mielőbb, és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát!

Jasmine Collection menyasszonyi ruha kollekció

További márkáink a Jasmine Coutre, Demetrios, Cosmobella és az Atelier Emé, Emé di Emé.

A Laura Szalon dolgozói közel 20 éve dolgoznak a szakmában. Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!