Csipke minta

Legyél Te a legszebb menyasszony!

Tervezőjük, a görögországi Pireasban született Demetrios James Elias, aki gyermekként családjával az Egyesült Államokba, azon belül is Ohaio-ba költözött. Szülei az előbb említett városban nyitottan szalont, ahol Demetrios már gyermekként elkezdett dolgozni lés megismerkedett a textíliákkal, a design-nel és az apró részletekkel. 1980-ban alapította meg saját cégét, mely mára világhírű lett!
Napjainkban számtalan menyasszony pompázik ruhakölteményeiben az esküvője napján.

Stílusos és időtlen… ezek a tulajdonságok mind megtalálhatók a Demetrios Cosmobella kollekciójában. Ezek a ruhák a világhírű tervezőtől azt bizonyítják, hogy az egyszerű, nem feltétlenül jelenti a minimálist. Az általa megálmodott és elkészített ruhák a finom érzékiséget és a tisztaságot sugározzák.
A Cosmobella kollekció alapját, rendkívüli textíliák képezik, amelyek magában foglalják a tiszta, díszítetlen stílust épp úgy, mint a kézműves igényességgel megmunkált darabokat. Az eredmény pedig olyan menyasszonyi ruha, mely természetesen követi a test vonalát. Fényűző, de meggondolt, minden részlet elbűvöli, elkápráztatja a szemet, s ettől a mai menyasszonyok megjelenése méginkább pazar és szemet gyönyörködtető lesz.

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!

A Laura Szalon dolgozói közel 20 éve dolgoznak a szakmában. Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!