Csipke minta

Vár Rád a tökéletes menyasszonyi ruha!

Menyasszonyi ruha kiárusítás az Outlet oldalon!
Előző évi ruháink kedvezményes áron eladók! Tekintsétek meg őket az Outlet oldalon és érdeklődjetek a 06 30 351 1351-es telefonszámon!

A Laura menyasszonyi ruhaszalon 20 éve forgalmazza a Demetrios, Cosmobella, Jasmine Couture, és Jasmine Bridal és Atelier Emé menyasszonyi ruhákat bérlésre és eladásra.

Ruháink 160 000 – 350 000 Ft között bérelhetők.
Számos előző évi ruhánk a szalonban azonnal megvásárolható 20 000 – 250 000 Ft között.

Kínálatunkban több stílusban képviseltetik magukat olyan világmárkák, mint a híres tervező kollekciója, a DEMETRIOS és a COSMOBELLA, az amerikai JASMINE COUTURE és JASMINE COLLECTION és az olasz ATELIER EMÉ és EMÉ di EMÉ.
–  elegáns, letisztult fazonok (szatén, hernyóselyem anyagokból)
–  tüllös, csipke, nagyszoknyás, abroncsos menyasszonyi ruhák (csipke, tüll, hernyóselyem, selyemszatén)
–  romantikus menyasszonyi ruhák abroncs nélküli, illetve abroncsos változatokban, különböző anyagokból (muszlin, selyem, tüll, organza)
–  modern menyasszonyi ruhák színes változatokban a púder rózsaszíntől, a kék, piros, pezsgő színig megtalálható minden
–  vízhullámos menyasszonyi ruhacsipke, illetve swarovski köves változatban

Fontos számunkra, hogy azok a házasság előtt álló hölgyek, akik ellátogatnak a szalonunkba, jól érezzék magukat a próba közben. Tapasztalt tanácsadóink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lányok a következő szavakat kimondva távozzanak a próbáról:
“Ez a tökéletes menyasszonyi ruha…Köszönöm!”

Alább a márkákra kattintva eljuttok az adott kollekció oldalára!

Menyasszonyi ruha kollekciónk:

Jasmine-Couture-menyasszonyi ruha
Jasmine Couture

Jasmine Couture minden ruhában csak a legmagasabb színvonalú minőséget és formatervezést kínálja ügyfeleink számára, olyan illesztéssel, amely minden nőnek szépnek és szépnek érzi magát.

Jasmine-collection-menyasszonyi ruha
Jasmine Collection

Jasmine Collection ruhákat 8 különböző stílust képviselő designer tervezi saját egyedi elképzelése szerint. A menyasszonyok is biztosak lehetnek benne, hogy széles választékunkból megtalálják álmaik ruháját.

A-vonalú Demetrios menyasszonyi ruha
Demetrios

Tervezőjük, a görögországi Pireasban született Demetrios James Elias szülei Ohaio-ban lévő szalonjában kezdett el dolgozni gyermekként, ahol megismerkedett a textíliákkal, a design-nel és az apró részletekkel. 1980-ban alapította meg saját cégét, mely mára világhírű lett!

cosmobella menyasszonyi ruha
Cosmobella
Cosmobella menyasszonyi ruha logó

Stílusos és időtlen… ezek a tulajdonságok mind megtalálhatók a Demetrios Cosmobella kollekciójában. Ezek a ruhák a világhírű tervezőtől azt bizonyítják, hogy az egyszerű, nem feltétlenül jelenti a minimálist. Az általa megálmodott és elkészített ruhák a finom érzékiséget és a tisztaságot sugározzák.

eme-di-eme menyasszonyi ruha
Emé di emé, Atelier Emé

Az Emé di Emé a fiatal, álmodozó, romantikus menyasszonyok kollekciója: fantasztikus, kézzel hímzett virágmotívumok, különleges anyagok, merész és időtlenül elegáns stílus jellemzi a legfrissebb modelleket.

Foglalj időpontot, gyere el szalonunkba és találjuk meg együtt a tökéletes menyasszonyi ruhát, amit viselni fogsz a Nagy Napon!